Etusivu > Uncategorized > Miten saada lisää tykkäyksiä (Likes) yrityksenne Facebook-sivuille?

Miten saada lisää tykkäyksiä (Likes) yrityksenne Facebook-sivuille?

Alta löydät esimerkkejä, miten voit kasvattaa tykkäysten määrää Facebookin fanisivullanne:

 

1. Lähetä ystävillesi viesti ja pyydä heitä liittymään sivusi faneiksi. Anna heille myös syy liittyä, kuten kilpailu tai kerro, mitä antia sivuiltasi saa, esimerkiksi ’Viimeisimmät uutiset alaltasi…’.

Muista mainita postauksessa sivusi osoite!

2. Houkuttele sivusi fanit lisäämään ja täggäämään kuvia. Mikäli yrityksesi järjestää esimerkiksi tapahtuman, ota siellä kuvia, tämän jälkeen laita kuvat sivuillesi ja pyydä fanejasi linkittämään (täggäämään) itsensä kuvaan.

3. Tee Facebook-yrityssivullesi joku kannustin, joka saa siellä vierailevan tykkäämään sivusta.

Esim. mielenkiintoinen video, jonka katsominen vaatii klikkauksen tai tarjous, jonka saa vain fani. Huom! Tämä vaatii FBML-osaamista, kysy lisää meiltä!

4. Ota yhteyttä oman sivustosi aihepiirin ryhmiin ja ylläpitäjiin. Kun otat yhteyttä, kerro ylläpitäjälle millä tavalla sivustosi palvelee hänen edustamaansa ryhmää.
Esimerkkinä: Mikäli yritykselläsi on hotelli, jossa järjestetään tansseja, voit olla yhteydessä tahoihin, joissa kokoontuu lavatanssien harrastajia.

5. Laita yrityksenne kotisivuille Facebook-liitännäinen! Kts. http://www.facebook.com/badges/

Tämä helpottaa myös tiedottamistasi asiakkaillesi. Kun postaat/jaat uutisen Facebook-sivuillanne, sama uutinen voi näkyä myös yrityksenne sivuilla. Katso esimerkiksi, http://www.isoomena.fi

6. Laita yrityksenne kotisivuille  ’tykkäyslaatikko’/’Like box’ Näin käyttäjät voivat klikata ikkunasta ’tykkää’ ja saat uuden fanin, jolle tiedottaa yrityksenne asioista Facebookin avulla.

7. Laita yrityksenne kotisivuille myös ’Facebook kommentointi’. (Facebook Comments)
Näin sivuillasi käyjät voivat kommentoida sivujesi sisältöä niin, että se näkyy myös heidän uutisissaan Facebookissa. Tämä lisää aina potentiaalia uusille sivusi ’tykkääjille’. Tällainen säästää myös vaivan oman palautelaatikon tekemiseltä. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua tämän palikan laittamiseen sivuillenne!

8. Muun median hyödyntäminen
Kun yrityksesi ilmoittaa & mainostaa muissa medioissa, kuten TV, radio, lehdet, muista mainita Facebook-sivunne. Lupaa joku erityinen palkinto sivusi tykkääjille!

9. Muista mainita Facebook-sivuistanne myös esimerkiksi uutiskirjeissänne. (Email-kirjeisiin voi laittaa suoran linkin tai pluginin, jonka kautta lukija voi tykätä sivuistanne, kysy lisää!)

10. Sähköpostin allekirjoitus
Sekä kotisivusiosoite, että kehoitus tutustumaan Facebook -sivuihinne on hyvä olla sähköpostisi allekirjoituksena.

11. Tee kilpailu, joka on suunnattu vain faneille.
Tähän voit käyttää esim. ohjelmistoa, https://promos.wildfireapp.com/ Ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua!

Artikkelin lähteenä, mm:

http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/comments/
http://facebookflow.com/get-more-facebook-page-likes/

Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Jätä kommentti