Etusivu > Uncategorized > Facebook – Miten perustan yritystilin ilman omaa käyttäjäprofiilia?

Facebook – Miten perustan yritystilin ilman omaa käyttäjäprofiilia?

Vaikka Facebook on yksi suosituimmista sosiaalisen median palveluista, kaikki eivät silti halua mukaan henkilökohtaisella profiilillaan. Kerromme tässä artikkelissa tästä vaihtoehdosta, nimeltä Facebook Yritystili (Facebook Business Account).

Huomaa, että Facebook on lisännyt mahdollisuutta yksityisyyteen, mikäli ylläpidät yrityssivua henkilökohtaisella tililläsi. Voit esimerkiksi käyttää Facebookia yrityksenä. Tämä mahdollistaa sen, että kun kommentoit esimerkiksi tuttavasi yrityksen sivuille, voit kommentoida yrityksesi nimissä, eikä sinun täydy näkyä henkilökohtaisesti!

Google+ saattaa tuoda tähän malliin muutoksen ja mahdollisuuden pitää henkilökohtainen elämä ja yritys erillään. Facebook ei katoa kuitenkaan mihinkään ja on tärkeä väline, jolla kuluttaja löytää yrityksenne sivut.

Mitä eroa on yritystilillä ja hekilökohtaisella tilillä/profiililla?

Facebook kertoo asiasta näin (vapaa suomennos osoitteesta http://www.facebook.com/help/?faq=12850&ref_query=difference+busi):

Yritystilit ovat niille, jotka haluavat käyttää Facebookia mainostamiseen ja yrityssivun hallinnointiin. Tämän vuoksi
niillä ei pääse käsiksi kaikkeen samaan informaatioon, kuin henkilökohtaisella profiililla. Yritystilin käyttäjä voi katsoa muiden yrityssivuja (Facebook Page) ja mainoksia, mutta he eivät pysty katsomaan henkilökohtaisia profiileita. Yrityssivuja ei myöskään löydy haulla eivätkä ne voi ottaa vastaan ystäväpyyntöjä tai lähettää sellaisia.

Facebook yrittää ehdottaa sinulle, että ottaisit henkilökohtaisen profiilin. Mikäli otat sellaisen, et voi enää palata takaisin pelkän yritystilin käyttäjäksi.

Aloita näin:
1) Tee ensin Facebook Page/Yrityssivu tai mainos Facebookiin. Mennessäsi osoitteeseen http://www.facebook.com, klikkaa alalaidassa linkkiä ’create a page’.

Facebookin kirjautumissivu

2) Valitse minkä tyyppisestä yrityksestä on kyse (katso ohjeemme täällä >>

Tämän jälkeen, valitse ”I do not have a Facebook account.” Syötä sitten sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi. Huom. Facebookin säännöissä useiden käyttäjätilien hallinnointi on kiellettyä ja Facebook uhkaa poistaa kaikki käyttäjätilit, mikäli havaitsee tällaisen rikkeen.

3) Aktivoi tili klikkaamalla linkkiä sähköpostissasi.

4) Päädyt Get Started/Aloita -sivulle. Mikäli haluat tässä vaiheessa luoda oman profiilisi, siihen kehoitetaan yläkulmassa. (Create Your Profile) Lisää ohjeita sivun täyttämiseen löydät täältä >>

Ole yhteydessä, mikäli haluat lisäneuvoja!

Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Jätä kommentti